De actie

Alles over deze actie

We kunnen er (helaas) niet meer om heen: er is sprake van inflatie. Prijsverhogingen zijn niet meer weg te denken in de maatschappij en dus ook binnen organisaties. De kans is groot dat dit ook een onderwerp is binnen jouw organisatie.

Vanaf 1 januari voeren ook wij een inflatiecorrectie door. Dit betekent dat onze dienstverlening duurder wordt. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar we willen organisaties graag tegemoet komen. Daarom hebben wij een eindejaarsactie opgezet, waarvan jij vandaag nog kunt profiteren. Neem je vóór 1 januari 2023 een project bij Ivy Global af, dan profiteer je tot 1 april 2023 van onze huidige tarieven.

Heb je nog een project dat opgepakt kan worden door Ivy’s Young Professionals? Beslis dan vóór 1 januari en profiteer van de korting! 👷

Bespaar

Bijvoorbeeld op deze ivy global diensten

  • P&ID’s

    Veiligheid garanderen binnen je organisatie, processen stroomlijnen, een onderdeel vervangen of het ontwerp een fabriek kunnen leiden. P&ID’s zijn van cruciaal belang! Bij Ivy Global helpen we je graag met het as-built maken van je P&ID’s.

  • Assetstructuur

    Het op orde hebben van je assetstructuur is cruciaal, want het dient vaak als een beginpunt binnen je fabriek. Ivy Global staat klaar om jouw bedrijf te helpen met het op orde krijgen van de gehele afdeling-, procesfunctie- en installatiestructuren.

  • Documentbeheer

    Je zoekt documentatie van een specifiek onderdeel van een installatie, maar je weet niet wáár je moet zoeken. Gestructureerd documentbeheer is de oplossing. Wij brengen je documenten weer op orde en zorgen dat het op orde blijft.

Profiteer nu

CLAIM JOUW EINDEKAARSKORTING!

Heb jij nog een project dat is blijven liggen, maar dat wel opgepakt moet worden? Laat dan nu je gegevens achter op om gebruik te maken van de eindejaarsactie. Mocht je meer informatie willen, neem gerust contact met me op via onderstaand formulier.

Let op: het doel van deze actie is om meer nieuwe projecten te starten in het eerste kwartaal van 2023. De korting is daarom niet van toepassing op lopende projecten.

Laat je gegevens achter

Kies

Bijvoorbeeld ÉÉn van deze young professionals

Stuur Erik een berichtje

Ja, ik heb interesse

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken