Wij verbinden technisch talent met het bedrijfsleven

Professionele studenten voor jouw technische projecten

Bij Ivy geloven we dat als je vertrouwen hebt in jong talent, de toekomst vanzelf komt. Daarom geven we de onbevangen blik van onze Ivy’ers ruimte. Met hun recente kennis, bevlogen ideeën en feeling met nieuwste technieken maken ze jouw projecten tot een succes.

Met de flexibiliteit van Ivy Global vul je het tekort aan personeel naadloos aan en bespaar je bovendien op de kosten. En geen zorgen: het spreekt voor zich dat al ons jong talent wordt begeleid door ervaren projectleiders.

Onze diensten

onze kracht is data, onderhoud en verbeteren

Heb jij een technisch project of vraagstuk? Dan is de kans groot dat wij je kunnen helpen. Je kunt onze diensten inzetten voor projecten waarvoor jouw team geen tijd heeft, maar die toch belangrijk zijn.

Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van de processen binnen jouw organisatie. Wij vormen ons naar jouw behoefte. Dat kan het orde scheppen in data zijn, het analyseren en structureren van processen óf we gaan juist met zijn allen naar de tekentafel voor verhelderende en innovatieve ideeën!

 • Inventariseren

  Van een as-built assetstructuur en technische tekeningen tot gestructureerd documentbeheer. Wij zorgen ervoor dat de essentiële basis van je bedrijf op orde is.

 • Structureren

  Krijg inzicht in performance, prioriteiten, kosten en risico’s. Wij bedenken slimme oplossingen om jouw processen te optimaliseren én veiliger te maken.

 • Beheren

  Door een gestructureerde aanpak en voldoende capaciteit houden wij je documenten én wijzigingen foutloos up to date. Zo ben je altijd compliant.

 • Verbeteren

  Verhoog je productiviteit, voorkom calamiteiten en bepaal de juiste investeringen. Met onze methodieken ontdek jij precies waar je kunt verbeteren en optimaliseren.

Wees compliant

wij helpen je organisatie met BRZO en WBDA

Werkt je organisatie met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen? Dan zal de wetgeving van het BRZO 2015 niet onbekend voor je zijn. Natuurlijk wil je als bedrijf voldoen aan deze verplichting, maar het is nog best een klus om te zorgen dat alles tiptop in orde is als de inspectie langskomt. Wij helpen je om de juiste maatregelen te treffen voor de BRZO 2015 audit.

Als beheerder van technische installaties is de betrouwbaarheid van je machines prioriteit. Niet alleen omdat je de productie draaiende wil houden, maar ook omdat je de veiligheid van installaties – en daarmee je werknemers –  wil waarborgen. Volgens het WBDA heb je daarom mogelijk keurplicht of zorgplicht. Wij zijn in staat om alles voor jouw bedrijf te regelen op het gebied van deze regelgeving.

Onze klanten vertellen

lees de ervaringen van onze klanten

 • https://blog.ivyglobal.eu/hubfs/Imported%20sitepage%20images/PID-controleren.jpg

  ‘Bijzonder dat studenten van Ivy zo’n klus uitvoeren’

  16 July 2022

 • https://blog.ivyglobal.eu/hubfs/P%26ID-1-1-1.jpeg

  Boskalis Environmental: Schiedam als blauwdruk, nu naar Amersfoort

  16 July 2022

 • https://blog.ivyglobal.eu/hubfs/benkockhvc-1-300x300.jpg

  ‘Ontzettend belangrijk om jonge mensen over de vloer te hebben’

  16 July 2022

Stuur Erik een berichtje

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken