Ultimo Maintenance Management – kortweg Ultimo – is een populair onderhoudsbeheersysteem (obs) dat gebruikt wordt door vele bedrijven. Zo’n obs in gebruik nemen is geen gemakkelijke klus. Ivy Global staat klaar om Ultimo gestructureerd in te richten.

Ultimo als ruggengraat

Of je nu een groot of klein bedrijf bent dat gebruik maakt van Ultimo: je wil dat alles op een georganiseerde wijze in het systeem staat en dat het overeenkomt met de werkelijkheid. Een goed obs is immers de ruggengraat van je organisatie. Dat is een klus die ontzettend veel tijd in beslag kan nemen. Daarvoor kan Ivy Global de capaciteit leveren.

Wij gaan zelf de fabriek in om te controleren of de documenten kloppen. Omdat werken in een fabriek voor vele studenten nieuw is, bereiden onze projectmanagers ze daar goed op voor. Wij zorgen dat ze weten hoe bepaalde situaties te herkennen, hoe ze daar mee om moeten gaan en niet te vergeten hoe ze op een veilige manier te werk gaan.

Als dat gebeurd is, komen de studenten pas echt in hun kracht te werken. Door hun kennis van programma’s als Excel en Python zijn ze in staat om slim met de verzamelde data om te gaan. De studenten kunnen tooltjes en scriptjes schrijven, die het proces enorm ten goede komen. Deze toepassingen helpen met verhogen van de werksnelheid en efficiëntie. Bovendien zorgen ze ervoor dat het inrichten van Ultimo gestructureerd verloopt.

Wat levert het gebruik van Ultimo op?

Als je Ultimo goed hebt ingericht, dan zie je dat op verschillende gebieden terug. Zo verlopen je werkprocessen efficiënter. Kan je het maximale uit je machines halen, terwijl je voorkomt dat installaties minder vaak stil komen te liggen. Het helpt je om je strategie om te zetten tot operationele acties. Ook leidt het tot een besparing van je materiaalkosten, een afname van je voorraad spareparts en een verhoging van je productie.

Neem contact met ons op

Moet jouw data in Ultimo worden bijgewerkt of wil je dat obs gaan gebruiken? Vraag ons wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Ultimo en neem contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Vragen? Wij zijn er voor je

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of een van onze diensten? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken