Infor EAM is een wereldwijd gebruikt onderhoudsbeheersysteem (obs) en zeker niet een van de kleinste. Dat is het alleen al omdat er onder andere mee gewerkt wordt door het Zwitserse CERN bij de beroemde Large Hadron Collider. Die machine wordt met een lengte van 27 kilometer als de grootste ter wereld wordt beschouwd. Bij zo’n gigantische installatie is het een vereiste om een logisch en efficiënt werkend systeem te hebben, zoals Infor EAM. Ivy Global kan je perfect helpen met de inrichting ervan.

Rekenen op Infor EAM

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt: op je obs moet je altijd kunnen rekenen. Het is daarom cruciaal dat alle assets op een juiste manier weergegeven worden in Infor EAM. Het is hierbij van belang dat de data corresponderen met de situatie op de plant. Dat goed in kaar brengen is een zeer tijdrovende klus. Ivy Global staat voor je klaar om dat goed te verwerken in Infor EAM. Onze studenten worden daarbij goed begeleid door onze ervaren projectmanagers, die uitstekend weten hoe dit obs werkt.

Onder hun begeleiding vullen onze studenten Infor EAM met de data van de plant. Dit doen zij bijvoorbeeld door tooltjes te maken en scriptjes te schrijven in Excel en Python. Deze kunnen worden ingezet om te helpen met de inrichting van het obs. Bovendien zorgen de toepassingen voor een gestructureerde aanpak en een laag aantal fouten. Daarnaast is het een heel efficiënte manier van werken.

Indien je Infor EAM al gevuld hebt, maar wil dat de data gecontroleerd en waar nodig geüpdatet worden, dan kan Ivy Global je ook helpen. Wij gaan de plant op en controleren of de gegevens en tekeningen nog kloppend zijn. Daar bereiden onze ervaren projectleiders de Ivy’ers goed op voor. Ze gaan daardoor op een verantwoorde en georganiseerde manier aan de slag.

Betrouwbare data in Infor EAM

Wat levert het op?

Een goed ingericht Infor EAM is bevorderlijk voor de efficiëntie van je werkprocessen. Ook kan je hierdoor keuzes maken met betrekking tot preventief onderhoud en de bijbehorende risico’s inschatten. Dat leidt ertoe dat je het maximale uit je installaties haalt. Dit zonder dat je fabriek stil komt te liggen. Daarnaast helpt het je om de gemaakte strategie operationeel te maken. Tot slot is het een factor in het besparen op de kosten van het materiaal, het laten afnemen van het aantal spareparts en het verhogen van de productiviteit.

Neem contact met ons op

Werk je met Infor EAM of wil je dat programma gaan gebruiken? Vraag wat wij voor je kunnen betekenen en neem contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Vragen? Wij zijn er voor je

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of een van onze diensten? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken