Wie is Ivy Global?

Technische projecten met toptalent

Wij voeren je projecten uit met een unieke formule: technische studenten onder de vleugels van ervaren projectmanagers. Dit is perfect voor de projecten waarbij je veel uitvoerende kracht nodig hebt. Onze studenten zijn relatief goedkoop, maar beschikken over de juiste technische basis om deze projecten voor je uit te voeren. Hierin worden zij begeleid door ervaren projectleiders, zodat je project altijd optimaal opgeleverd wordt.

Een unieke formule

+ 500 projecten bij meer dan 200 verschillende opdrachtgevers. Ook interesse?

Wij voeren technische projecten uit, zoals het controleren van P&ID’sarchivering en documentatieverwerkingrisicoanalyses en het maken van onderhoudsplannen. Dat zijn vaak langdurige trajecten waarvoor technische bagage belangrijk is, maar jarenlange ervaring niet noodzakelijk. 

We zetten hiervoor technische studenten in. Zij willen graag ervaring opdoen en hun actuele kennis omzetten in ideeën en oplossingen. Daarvoor geven we ze alle ruimte, en tegelijkertijd begeleiden onze ervaren projectleiders hen intensief.

Nederland telt 130.000 technische studenten. Als je die een dag per week laat werken, heb je 26.000 fte aan innovatiekracht. Dat is meer dan de R&D-afdeling van welk bedrijf ook. Dat helpt Nederland heel hard vooruit. Wij zijn daar al mee begonnen.

Ook behoefte aan uitvoerende kracht bij je volgende project? Onze studenten en technische starters zijn beschikbaar voor verschillende opdrachten, werkzaamheden en ondersteuning!

Wat anderen zeggen

“We hadden nooit echt een goed overzicht van al onze assets en equipment. Ivy Global heeft een overzicht gemaakt en daar formules in aangebracht waardoor we geautomatiseerd en dus ook sneller kunnen werken.”