Wil je een slimme en gekwalificeerde kracht voor korte tijd in dienst die veelzijdig inzetbaar is? Dan kan je via Ivy Global een technische student inhuren. Hierbij werkt een student dan niet op projectbasis, maar wordt er van te voren afgesproken hoeveel dagen in de week en voor welke periode deze wordt ingezet. Dit kan dus zowel fulltime als parttime zijn. Het gaat om studenten die al wat verder zijn gevorderd met hun studie en even een tussenperiode hebben van enkele maanden tot een jaar.

Wat voor functies

Wanneer je een van onze studenten inhuurt, is dat vaak voor een tijdelijke ondersteunende rol. Deze kan dan de werklast van de rest van de medewerkers verlichten. Ze hebben altijd een technische achtergrond door studies als werktuigbouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, bouwkunde en technische bedrijfskunde. Hierdoor zijn onze studenten goed inzetbaar als:

  • Projectmedewerker
  • Maintenance medewerker
  • Medewerker technische dienst

Bovendien zijn ze door hun jonge enthousiasme en recente theoretische kennis zéér geschikt om innovaties of ideeën te realiseren. Ook kan het goed dat de student tijdens de inleenperiode moet switchen tussen verschillende rollen. De werkzaamheden kunnen per week wisselen. Het grote verschil tussen het inhuren van onze studenten en een Ivy-project is dat de begeleiding van de studenten meer bij jou dan bij ons ligt.

Wat levert het op?

Naast dat wij een goede, technisch slimme kracht leveren, zorgt dit voor het ontlasten van jouw vaste medewerkers. De eigen mensen krijgen daardoor meer ruimte en tijd om naar de lange termijn te kijken en zich richten op werkzaamheden waarvoor hun ervaring nodig is. Dit terwijl de student zich bezighoudt met kleinere – en randzaken. De studenten hebben in de meeste gevallen al meerdere projecten voor Ivy Global uitgevoerd, waardoor wij goed weten waar hun krachten liggen en er altijd een goed gekwalificeerde medewerker binnenkomt met een frisse blik en nieuwe ideeën.

Waarom je studenten bij Ivy moet inhuren

Wij helpen met begeleiden
Een ervaren projectmanager staat klaar bij vragen
We hebben een groot netwerk onder technische studenten

Neem contact met ons op

Laat onze studenten helpen bij jouw klus. Heb je interesse of zit je met een andere vraag over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Stuur Erik een berichtje

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken