SAP Plant Maintenance (SAP PM) is een onderdeel – een plug-in – van het overkoepelende programma SAP (of SAP ERP). SAP is een enterprise resource planning system, kortweg ERP-system, dat door de hele organisatie gebruikt kan worden. Maar wij richten ons vooral op SAP PM. Dat is één van de veelgebruikte applicaties waarin het onderhoud wordt beheerd door klanten van Ivy Global.

SAP PM een uitgebreid pakket

De functionaliteiten van zijn talrijk. Je kan er werkelijk van alles mee. Des te belangrijker is dat het onderhoudsbeheersysteem (obs) goed is ingericht. Dat is een tijdrovende taak en een die Ivy Global uitstekend op zich kan nemen. Wij kunnen goed ondersteuning bieden bij het wegzetten van data en het vullen van het obs. Dat doen we bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met de onderhoudsbeheerder om jullie wensen te bespreken.

Daarna gaan onze studenten aan de slag. Ondanks dat zo’n locatie nieuw voor ze is, zorgen wij dat ze weten hoe ze bepaalde zaken in het veld herkennen, hoe ze op een veilige manier te werk gaan en hoe moeten ze zich voorbereiden. Onder kundige begeleiding van onze projectmanagers worden ze klaargestoomd voor hun opdracht. Onze studenten gaan vervolgens de plant op en checken de gegevens aan de hand van de daar aanwezige equipment. De wijzigingen worden netjes bijgehouden en later verwerkt in SAP PM.

Daarbij komen de technische skills van de studenten om de hoek kijken. Om het vullen van SAP PM goed uit te voeren, ontwikkelen ze handige tools en scripts. Deze helpen met het laag houden van de foutenlast en leidt dat ertoe dat het proces efficiënt en snel verloopt.

SAP PM logo

Wat levert SAP PM op?

Dankzij een goed werkend systeem:

  • Verlopen werkprocessen efficiënt
  • Kan strategie worden omgezet tot operationele acties
  • Bespaar je op materiaalkosten
  • Benut je je machines optimaal, zonder dat deze falen

Neem contact met ons op

Als je wil werken met SAP PM kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Ook indien je andere opdrachten wil laten uitvoeren staan wij voor je klaar. Indien je vragen hierover hebt, neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Vragen? Wij zijn er voor je

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of een van onze diensten? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken