Je bent (bijna) afgestudeerd. Tijd voor de volgende fase: een vaste baan! Maar dan komen de volgende vragen om de hoek: welke functie, wat voor een bedrijf past bij mij, zijn er doorgroeimogelijkheden en hoe zit dat met persoonlijke ontwikkeling? Met het traineeship van Ivy Global maak jij de kickstart van jouw carrière. Want wij gaan flink in jouw ontwikkeling investeren. Cursus of opleiding nodig? Dat kan met jouw persoonlijke leerbudget van € 7500,-.

Waar sta jij over 5 jaar?

Het traineeship is een intensief werken-leren traject voor minimaal 1 jaar. Start van het programma is het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarin beginnen we met vooruitkijken: waar zie jij jezelf staan over 5 jaar? Dat hoeft nog helemaal niet concreet te zijn. Niet iedereen weet nu al dat hij over 5 jaar Projectleider bij een farmaceutisch bedrijf wil zijn. In Indonesië. Met een personal assistant. Vervolgens bespreken we samen met de opdrachtgever waar jij nu staat in je ontwikkeling. Welke stappen moet jij zetten om bij je ‘5 jaar doel’ te komen? Welke trainingen en begeleiding past daarbij? Samen gaan we zorgen dat jij die stappen naar jouw ‘5 jaar doel’ gaat zetten.

Startersfunctie die bij jou hoort zoals Bassie bij Adriaan

Maar het traineeship bestaat niet alleen maar uit ontwikkelplannen maken en trainingen volgen. Dan had je net zo goed nóg een opleiding kunnen doen. Integendeel: je gaat flink aan de bak! Wij zoeken voor jou een startersfunctie waar je ‘meters’ kunt maken in het werkende leven. Waar je alles wat je op school hebt geleerd (behalve de cosinus) kunt laten zien in de praktijk. Uiteraard gaan we niet voor de eerste de beste. Wij vinden het belangrijk dat jij kan werken in een omgeving waar jij op je plek bent, je ontwikkelingsmogelijkheden hebt en dat de opdracht inhoudelijk uitdagend is. Is dit niet het geval, dan gaan wij opzoek naar een andere opdracht.

Waarom Ivy Global?

Omdat je direct wordt geadopteerd in onze Ivy Family! Je wordt onze nieuwe collega en zo zullen we ook met je omgaan. We zeggen gewoon je tegen elkaar, appen elkaar met vragen en zijn 24/7 voor je bereikbaar. Ook als je niet meer bij ons in dienst bent. Eens een Ivy-er, altijd een Ivy-er. Zo komen onze alumni ieder jaar nog op onze kerstborrel. En nemen ze uit voorzorg de volgende dag vrij.

Wij vinden het héél belangrijk dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Hoe zorgen we daarvoor? Om te beginnen krijg je een jaarcontract, je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die goed bij jouw wensen aansluit en na een maand maken we samen met de opdrachtgever een ontwikkelplan. Doordat de opdrachtgever betrokken is bij jouw ontwikkelplan kunnen we snel inzichtelijk krijgen welke competenties het belangrijkste zijn voor jou en de huidige functie die je uitvoert. Is er een opleiding nodig om jezelf hierin te verbeteren? Dan kiezen we samen welke opleiding het beste past. We zitten niet vast aan een trainingsbureau, dus kies een partij waar jij je goed bij voelt. Geen zin om het zelf uit te zoeken? Geen probleem, doen wij dat voor je.

Dan ligt dat ontwikkelplan klaar, maar hoe volg je dat dan op? Daar kom ik (Sandra) jou bij helpen. Samen maken wij een planning en spreken contactmomenten met elkaar af dat we het plan doornemen. Wil je wekelijks een call of liever elke maand een bezoek, dan doen we dat! Hetzelfde doen we met de opdrachtgever. Enerzijds om vanuit hun te horen hoe jij het doet. Anderzijds willen we ervoor zorgen dat zij ook hun steentje bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Waarom je vandaag nog moet solliciteren

Wij hebben het beste met je voor. We weten hoe belangrijk het is om je in de eerste jaren van je carrière te ontwikkelen en daarbij vrolijk naar je werk gaat. Liefst willen wij dat jij zó blij met ons bent dat je iedereen over ons vertelt. En slaapt in een Ivy pyjama. Dat is hoe wij tot nu toe snel zijn gegroeid en ook hoe we verder willen groeien. Wil je bij verschillende opdrachtgevers ontdekken wat je leuk vindt of wil je na 1 opdracht voor altijd bij die opdrachtgever blijven werken? Beide is mogelijk.

Via Ivy Global kan je op verschillende opdrachten ingezet worden of je kan na de opdracht in dienst bij de opdrachtgever. Die keuze is aan jou. Hier nog een kort overzicht wat het traineeship jou biedt:

  • Een contract voor minimaal 1 jaar
  • Wij investeren € 7500,- in jouw ontwikkeling. Zónder studiebeding.
  • Persoonlijke begeleiding vanuit Ivy
  • Geen gedoe met urenbriefjes maar gewoon maandelijks je salaris, opbouw van vakantiegeld en een goed pensioen
  • Oh en vergeet onze legendarische borrels niet op kantoor!

Vragen? Stel ze.

Wij bijten niet

Wil je meer weten over het traineeship? Daar word ik blij van! Je kan me mailen op onderstaande contactgegevens!

Sandra de Vries
Talent Manager

“Dankzij Ivy kom je bij bedrijven terecht, die diverse raakvlakken met technisch werk hebben. Je doet werk waarbij je dingen oppikt die je later van pas komen. Daardoor zorg je ervoor dat je al tijdens je studie relevante werkervaring opdoet. “

joost | Junior Project Engineer bij KPS

Enthousiast geworden?

Het is moeilijk om in een statische tekst te verwoorden waarom ons traineeship zo gaaf is. Liefst vertellen we je in een persoonlijk gesprek alles erover! Lijkt je dat wat? Of ben je gelijk al enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via onderstaand formulier.