BRZO 2015

Werken jullie met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen? Dan is de kans groot dat jullie vallen onder de wetgeving van het BRZO 2015. De BRZO Plus controleert streng op deze wetgeving. Zorgen dat je als bedrijf voldoet aan het BRZO is verplicht, maar het is nog best een klus om te zorgen dat alles tiptop in orde is als de inspectie langskomt. Wij kunnen je helpen om de juiste maatregelen te treffen voor de BRZO 2015 audit.

Lees verder
Wil je weten hoe Ivy Global je precies kan helpen in het kader van de BRZO 2015 audit en/of wil je meer informatie over specifieke diensten?

Dit kunnen we voor je doen

Je kunt jezelf vijf vragen stellen om erachter te komen of jouw bedrijf voldoet aan de eisen en of je klaar bent voor de audit. Kun je elke vraag hieronder met ‘ja’ beantwoorden, dan zit je goed. Is het antwoord ‘nee’? Dan kunnen wij je helpen. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  • WEET JE WAT JE HEBT STAAN?
  • ZIJN DE JUISTE MAATREGELEN GETROFFEN?
  • WORDEN DE MAATREGELEN ONDERHOUDEN?
  • IS ER EEN BEHEERSYSTEEM?
  • VOER JE HET JUISTE PREVENTIEBELEID?

Ontvang vrijblijvend advies

Wil je meer informatie over wat we voor jouw technische projecten kunnen doen? Neem dan contact op met Erik. Hij begrijpt je probleem en neemt je uitdaging graag aan.