Wil je ook je onderhoudsorganisatie verbeteren? Krijg je vragen over de prestaties van je technische dienst, maar heb je geen idee waar het aan ligt? Op zoek naar een middel om structureel te verbeteren binnen je organisatie? Bij het uitvoeren van een maintenance scan krijg je inzicht in de potentiële verbeteringen. Door je huidige en gewenste situatie te vergelijken kun je stapsgewijs werken aan een verbetertraject om te groeien naar het gewenste ambitieniveau.

Aandachtsgebieden van de maintenance scan

De maintenance scan die Ivy Global uitvoert richt zich op een combinatie van verschillende aandachtsgebieden. Dat zijn techniek en innovatie, organisatiestructuren, werkprocessen en (IT-)systemen. Daarnaast wordt er een dwarsdoorsnede gemaakt op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hiermee zorgen we ervoor dat de gehele organisatie en onderlinge verbanden inzichtelijk worden. We beginnen met data-analyse op basis van de huidige gegevens en documentatie. Daarnaast houden we interviews met je collega’s van de verschillende afdelingen van het bedrijf en nemen we zelf een kijkje binnen je organisatie.

Belangrijk om te weten is dat de maintenance scan een van onze diensten is, waarbij onze projectmanagers een prominentere en actievere rol vertolken dan gemiddeld. Zo zal de projectmanager een groot deel van de interviews voor zijn rekening nemen, terwijl de studenten zich meer toeleggen op de data-analyse. Zo benutten we optimaal de kracht van onze medewerkers tijdens het uitvoeren van dit project.

Wat levert het op?

Als resultaat levert Ivy Global een bondige rapportage waarin een onderbouwd oordeel wordt gegeven. Hierbij houden we rekening met jouw doelstellingen en plannen. Deze rapportage geeft uitstekende input voor de jaar-, afdelings- en persoonlijke plannen van je organisatie en collega’s. Behalve dat je ook inzicht krijgt in waar je staat, vertellen we ook welke stappen je kan nemen om je gewenste doelen te behalen. Vaak gaat dat over elementen als kostenbeheersing, besparing en integriteit. Dat laatste houdt in dat je kan verantwoorden dat je op de lange termijn goed bezig bent.

Waarom je voor een maintenance scan bij ons moet zijn

Door onze studenten de data-analyse op te laten pakken bespaar je veel geld
De ideale combinatie van ervaren expertise en jeugdige capaciteit
Onze ervaren projectmanagers stellen al 20 jaar maintenance scans op

Neem contact met ons op

Onze ervaren projectmanagers helpen je graag verder. Onze projectmanager Patrick Boele heeft veel ervaring met het uitvoeren van een maintenance scan. Zijn ervaringen heeft hij gebundeld in een best practise. Wij hebben in ieder geval erg veel zin om bij jouw bedrijf een maintenance scan uit te voeren. Heb je interesse of zit je met een andere vraag over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van maintenance scans? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Stuur Erik een berichtje

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken