Hoewel Ivy Global zich veelal richt op projecten waarbij studenten en young professionals worden ingezet, kan het natuurlijk goed dat je een keer een klus hebt waarvoor je een meer ervaren iemand wil inhuren. Ook dan kunnen wij hulp bieden bij het vinden van de juiste persoon. Onze projectmanagers lopen al decennia mee in het veld en hebben in die tijd een enorm netwerk opgebouwd. Dit is een heel divers netwerk dat zowel bestaat uit professionals die tijdens hun studententijd voor ons gewerkt hebben tot technici, managers en planners met jaren aan ervaring.

Wat voor functies?

Bij het inhuren van een interim professional is het de insteek dat het om een tijdelijk werkverband gaat. Een interim professional van ons is dus bij uitstek goed in te zetten op projectbasis. Hierbij kunnen ze door hun kennis en ervaring ook de wat zwaardere en zelfstandige functies invullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Projectleiders
  • PME-lead
  • Engineer
  • Technisch manager

Wat levert het op?

Als we iemand bij jou aan het werk zetten, dan zal dat iemand zijn die wij kennen en waar we volledig achterstaan. Of het nu gaat om een net afgestudeerde Ivy’er of iemand die al jaren ervaring heeft. Het blijft voor ons belangrijk dat de gedetacheerde ook het dna van Ivy Global in zich heeft en uitdraagt. Een goed voorbeeld van zo’n ervaren gedetacheerde uit het veld is Joep Mol. Hij werkte in het verleden al regelmatig samen met een projectmanager van Ivy Global en leerde via verschillende opdrachten ook onze manier van werken kennen. Inmiddels is hij namens Ivy gedetacheerd als PME-lead bij CBRE.

Waarom je voor een Interim Professional bij Ivy moet zijn

Onze studenten staan altijd klaar om te ondersteunen
Een ervaren projectmanager staat klaar bij vragen
Wij kennen de kandidaat al jaren

Neem contact met ons op

Laat onze mensen helpen bij jouw klus. Heb je interesse of zit je met een andere vraag over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Stuur Erik een berichtje

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken