Staan er technische functies open en wil je die laten invullen? Is er al een lange tijd een medewerker ziek of is er geen ruimte meer in de agenda’s van de huidige medewerkers? Het inzetten van technisch geschoolde young professionals kan je hierbij helpen.

Ook onze studenten studeren af. Waarna ze met veel enthousiasme de arbeidsmarkt betreden. Wij helpen hun door in ons netwerk van bedrijven te zoeken naar hun ideale baan. Dat is ideaal, want zij hebben de voorbije jaren al veel werkervaring bij ons opgedaan. Daardoor weten wij goed wat ze wel en niet kunnen en wat voor functie bij ze past. Maar ook of ze goed bij jullie organisatie passen.

Wat voor functies

Wanneer je bij ons young professionals inhuurt, dan is dat met de intentie om hem of haar daarna in vaste dienst te nemen. Er zijn allerlei functies die hij/zij vervolgens kan bekleden, zoals:

  • Maintenance engineer
  • Reliability engineer
  • Project Engineer
  • Process Engineer
  • Automation Engineer
  • Werkvoorbereider
  • (Junior) projectmanager

Bij het inhuren van een young professional kijken we heel erg naar welke rol er bij de gedetacheerde past. Omdat het een starter betreft en het vaak de eerste stap naar een echte baan is, is het cruciaal dat hij of zij zich hier prettig bij voelt. Vanuit de net afgestudeerde gaan wij dus op zoek naar een passende functie en niet andersom. Zo zullen wij dus ook nooit geforceerd iemand bij jou aan het werk zetten, terwijl de functie helemaal niet passend is.

Wat levert het op?

Wij selecteren onze young professionals op hbo/wo denk- en werkniveau, technische kennis en communicatieve vaardigheden. Vaak hebben zij in hun studententijd al projecten bij Ivy uitgevoerd. Hierdoor weten wij goed wie we bij jullie detacheren. We weten waar hun ambitie ligt en wat hun sterke- en verbeterpunten zijn. We beseffen dat het voor sommige bedrijven nieuw is om jonge mensen in dienst te nemen. Daarom begeleiden wij de starter intensief, zodat deze zich snel thuis voelt. Dankzij Ivy krijg je niet alleen een goede versterking voor het team, maar iemand waar je op kunt bouwen en die meegroeit met jouw organisatie. Sterker nog: door onze begeleiding is onze junior medewerker binnen 2 jaar op het niveau van een medior!

Tijdens die periode van minimaal een jaar blijven wij juridisch gezien de werkgever van de gedetacheerde young professional. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor tal van zaken. Zoals bijvoorbeeld het uitbetalen van het loon, loonbelasting en ziektekosten.

Waarom je voor een starter bij Ivy moet zijn

Wij kennen de kandidaat al jaren
Een ervaren projectmanager staat klaar bij vragen
Wij investeren in een intensief opleidingstraject

Neem contact met ons op

Laat onze studenten hun carrière starten bij jouw organisatie. Heb je interesse of zit je met een andere vraag over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Stuur Erik een berichtje

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken