Maintenance Engineer

  • Amsterdam, Delft, Eindhoven
  • 32 – 40 uur p/w
  • €3300
  • Starter

Maintenance Engineer

Maintenance Engineer

Solliciteer voor deze positie

Maintenance Engineer

Ben jij een verbinder die alle touwtjes aan elkaar weet te knopen? Heb jij een scherpe blik en een goed ontwikkeld analytisch vermogen? Én zoek jij een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische omgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Maintenance Engineer, 32 – 40 uur per week

Wat ga je doen?

Als maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en continu verbeteren van het onderhoud van assets. Je zorgt ervoor dat de assets op een efficiënte en veilige manier werken, zodat de productieprocessen optimaal kunnen verlopen. Met jouw onderhoudsplannen en onderhoudsstrategie zorg jij voor een maximale beschikbaarheid van de assets. Hierbij kijk je vooral naar de kosten en de efficiëntie van de verschillende assets, maar veiligheid en milieu zijn ook van belang, dus die mag je ook zeker niet vergeten om mee te nemen.
Om tot de beste onderhoudsstrategie te komen, zal je gaan samenwerken met verschillende afdelingen. In SAP zal je je verbeteringen aanbrengen en de onderhoudsoptimalisaties borgen. Jouw onderhoudsstrategie zal de basis zijn voor het beheer en onderhoud van de assets.

Als maintenance engineer zullen je taken onder andere bestaan uit:

Wie ben jij?

Als maintenance engineer is het belangrijk dat jij een verbinder bent. Je zult met verschillende afdelingen in contact staan en moet hierbij de touwtjes zo strak mogelijk in handen houden. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand met de volgende kenmerken:

Wat krijg je ervoor terug?

Is dit nou de perfecte functie voor jou, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sandra via 0614008447

Solliciteren bij Ivy Global

Met jouw nieuwe ideeën en aanstekelijke energie kunnen wij van onze projecten een succes maken. Doe een project naast je studie bij Ivy. Schrijf je snel in en wij nemen contact met je op!

  • 1. Digitaal Solliciteren

  • 2. Telefonisch gesprek

  • 3. Kennismakinggesprek

  • 4. Project voorleggen

  • 5. Contract regelen!

Vragen? Stel ze!

Wij bijten niet

Vragen over een vacature, project, Ivy Global of onze legendarische borrels? Erik kan je verder helpen.

Erik de Jong achter een laptop
Erik de Jong
Externe Zaken